Valitse sivu

Workshopit & Leirit

Ilmoittaudu Tästä

Workshopit & Leirit

 

Aikuisten käsilläseisonta workshop!
Tiistaina 29.6. klo 17-19

Käsiläseisonta Workshopissa harjoitellaan turvallisesti käsinseisonnan alkeita ja perusteita, sekä osallistujien halutessa myös edistyneempiä tekniikoita. Käymme läpi erilaisia nousuja käsien päälle, turvallisia laskeutumisia, asentoja sekä olennaisia elementtejä tasapainoilun kannalta. Lisäksi tutkitaan myös muita lattialla tehtäviä inversioliikkeitä (päällä- ja kyynärseisonta). Workshopista saat kotiin vietäväksi myös voima- ja liikkuvuusharjoitteita käsinseisonnan tueksi.

Workshop sopii kaikentasoisille käsinseisonnasta kiinnostuneille. Olkoot tämä ensikosketuksesi käsinseisontaan tai olitpa oleskellut käsiesi päällä jo tovin, olet tervetullut! Varusteiksi riittää liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja ainakin yksi käsi.

Workshopin ohjaajana toimii:
Minja Kuitunen.
Minjalla on monen vuoden sirkustausta erityisesti käsinseisonnasta ja ilma-akrobatiasta, ja lisäksi kokemusta löytyy mm. joukkuevoimistelusta ja tankotanssista. Tällä hetkellä Minja opiskelee Salpauksen sirkusartistikoulutuksessa päälajeinaan rengastrapetsi ja cyr-rengas.

Hinta: 39€ / hlö
Varastotie 11, 60100 Seinäjoki
Ilmoittauduseinajoki@lifecircusfinland.com tai 050 5024654

Aikuisten pariakrobatia Workshop 28.7. Klo 17-19

Pariakrobatia Workshopilla opetellaan pariakrobatiaa CircEntropia circus duon johdolla. Harjoittelemme erilaisia tapoja nostaa paria ja olla nostettavana. Harjoitukset tehdään turvallisesti pareittain ja pienissä ryhmissä. Pariharjoitteluiden lisäksi käydään läpi akrobatian ja käsilläseisonnnan alkeita.
Workshopin taso on avoin kaikille taitoihin katsomatta, eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa akrobatia eikä pariakrobatia kokemusta. Liikkeitä muokataan tarvittaessa jokaiselle sopivaksi. Voit tulla parin kanssa tai ilman. Workshopilta löytyy varmasti uusia treenikavereita!
Mukaan riittää liikkumiseen sopivat vaatteet ja vesipullo.

Workshopin ohjaajina toimii CircEntorpia circus duo Marjukka Mykkänen ja Pihla Aarnisalo.
Marjukka ja Pihla ovat Berliinin sirkuskoulu Die Etagesta valmistuneita. Heidän päälajinaan ovat duo strapsit ja pariakrobatia.

Keskiviikko 28.7.
Hinta: 45€ /Hlö

Worshopin taso on kaikille avoin.

Workshopilla on 18 paikkaa!

Lisätiedot & ilmoittautuminen seinajoki@lifecircusfinland.com 050 5024654

 

 Aikuisten Aerial Straps Workshop 29.7 Klo 17-19

Aerial Strapsit ovat hauska, dynaaminen ja voimaa kehittävä ilma-akrobatian laji, joka muistuttaa välimuotoa rengasvoimistelusta ja kankailla tai erilaisilla loopeilla tehtävästä ilma-akrobatiasta. Strapsit itse ovat kamppailulajivöitä muistuttavat kahdet pitkät ja kestävät kankaiset ”hihnat”, jotka ovat kiinni kovan pyörimisen mahdollistavassa swivel-yhdistelmässä.
Laitteella tehtävät tekniikat keskittyvät kehonhallinnan ja dynaamisuuden yhdistelmään, ja vaikka lajia opetetaan melko vähän, se on kuitenkin laajassa käytössä ammattisirkuksessa.
Avoimen tason kurssilla harjoitellaan lajiin kuuluvaa voimaa, venyvyyttä ja tekniikkaa, oikeaa otetta, roikkumista sekä asentoja, sekä strapseihin kuuluvia elementtejä ja progressioita alkeista haastavampiin temppuihin. Kurssilla pääsee kokemaan huvipuistomaisen laitteen vauhdin tuntua sekä löytämään itsestään uusia lihaksia ja voimia.
Suosittelemme, että otat kurssille mukaan pitkähihaisen paidan ja ranteiden suojaksi esimerkiksi urheiluteippiä, nyrkkeilyssä käytettävät käsisiteet tai vanhat sukat, joista on mahdollista askarrella rannesuojat. Strapsit voivat olla aluksi kivuliaat ranteille ja käsivarsien iholle.

Workshopin ohjaajina toimii CircEntorpia circus duo Marjukka Mykkänen ja Pihla Aarnisalo.
Marjukka ja Pihla ovat Berliinin sirkuskoulu Die Etagesta valmistuneita. Heidän päälajinaan ovat duo strapsit ja pariakrobatia. Strapseissa heitä kiinnostaa erityisesti lentämisen tunne, nopea pyöriminen ja itsensä kehittäminen kohti haastavia tekniikoita.

Hinta: 45€ /Hlö
Kurssin taso on kaikille avoin

Ilmoittautuminen seinajoki@lifecircusfinland.com tai 050 5024654