Valitse sivu

Hinnasto

 
Ilmoittaudu Tästä

Hinnasto

Syyskausi 9.8.-19.12.2021.

 

Syyskauden kaikki hinnat löytyvät sirkusotiminnan ja Parkourtoiminnan alla olevista kurssi/tunti kuvauksista! 🙂

Hinnasto päivitetään nettisivuille myöhemmin.

 

Ehdot ja edelletykset

Ilmoittautuminen
Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä meihin puhelimitse 0505024654.
Ilmoitautuessasi kurssin ollessa täynnä voit halutessasi ilmoittautua kurssille jonoon. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä noin viisi (5) päivää ennen kurssin alkua mikäli kurssille vapautuu paikkoja.

Osallistumismaksut
Kurssin osallistumismaksut laskutetaan tavallisesti noin viikkon kuluttua kurssin käynnistyttyä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskutus ei onnistu sähköpostitse, voidaan lasku lähettää myös ilmoitettuun postiosoitteeseen. Laskutuslisä tällöin 5€.

Maksumuistutukset
Mahdolliset maksumuistutukset lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Pidäthän siis osoitteesi aina ajan tasalla. Kaikkiin maksuhuomautuksiin lisätään maksuhuomautusmaksu (5 €). Jos laskua ei makseta, siirretään se perintätoimistolle perittäväksi.

Huom! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on tehtävä kirjallisesti kahta (2) viikkoa ennen kurssin alkua.

Lääkärintodistus
Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumasta koko kurssille oman sairastumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), voi osallistuja siirtää ilmoittautumisen veloituksetta seuraavaan kurssiin, tai vaihtoehtoisesti perua kurssille osallistumisen kokonaan. Kesken kurssin sairastuneelle hyvitetään loput kurssikerrat lääkärintodistusta vastaan, mikäli kurssi jää kokonaan kesken. Yksittäisiä sairastumiskertoja ei hyvitetä.

Peruutus
Kurssiosallistumisen voi peruuttaa kuluitta ilmoittamalla peruutuksesta kirjallisesti osoitteeseen: seinajoki@lifecircusfinland.com viimeistään kahta (2) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssille tulematta jääminen ei tarkoita kurssiosallistumisen peruuttamista. Voit ilmoittautua kursseille vielä peruutusajan loputtua, mutta huomaa kuitenkin, että tällöin peruutusmahdollisuutta kuluitta ei ole. Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö ei saavu kurssille, eikä ole tehnyt kirjallista peruutusta kahta (2) viikkoa ennen kurssin alkua tai hän keskeyttää kurssin, peritään häneltä koko kurssin hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Kurssin peruuntuminen
Life Circus pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulu-, ja paikkamuutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan Life Circuksen puolesta peruuttamaan, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa seuraaviin tai muihin kursseihin, tai vaihtoehtoisesti Life Circus palauttaa kaikki osallistujan maksamat kurssimaksut.

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäisten tuntien peruuntuminen on mahdollista ohjaajan sairastumisen tai salivuoron yllättävän peruuntumisen vuoksi. Asiasta tiedotetaan ko. ryhmän osallistujille mahdollisimman pian joko sähköpostitse (mikäli tieto tulee hyvissä ajoin) tai tekstiviestillä. Ohjaajan sairastapauksissa pyrimme aina löytämään sijaisen. Pois jääneen kerran tilalle järjestetäänkorvaava kerta joko lomaviikolla tai jatkamalla kautta eteenpäin. Halutessaan asiakas voi korvata poisjääneen tunnin jollain toisella Life Circuksen tarjoamalla tunnilla jos ryhmässä on tilaa. Mikäli tämä ei ole mahdollista Life Circus palauttaa peruuntunen tunnin kertamaksun asiakkaalle.

Ryhmän vaihto
Viikkotuntien osalta ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden, mikäli vastaavassa ryhmässä on tilaa. Tiedustele asiaa sähköpostilla: seinajoki@lifecircusfinland.com.

Markkinointi
Tunneilla otetaan satunnaisesti kuvia ja videoklippejä Life Circuksen markkinointiin (Facebook, Instagram, Youtube, Julisteet ja Flyerit). Mikäli haluat että sinä, tai lapsesi ette näy kuvissa ja videoissa, ilmoita asiasta sähköpostitse: seinajoki@lifecircusfinland.com.

Vakuutukset
Life Circus ei ole vakuuttanut harrastajiaan yhteisesti. Harrastaminen on asiakkaan omalla vastuulla, joten huolehdithan omista vakuutuksistasi.

Ikimuistoisia sirkushetkiä!

Ystävällisin terveisin
Life Circus